Palmcity
Verhuur van mediterraanse bomen

WERKWIJZE

Onder ons motto 'we zijn de moeilijkste niet', kunnen we gelukkig op een informele manier vele afspraken maken. Hieronder zijn een aantal zaken uitgewerkt, mochten hier vragen en/of opmerkingen over zijn, dan horen wij het graag. We denken graag mee!

TRANSPORT

Wij begrijpen dat het transport van mediterrane bomen veel tijd, spierballen en draagkracht kost. Wij brengen daarom met veel plezier de diverse bomen op locatie, hier worden transportkosten voor berekend. De kosten zullen afhankelijk zijn van de grootte van de bestelling. Het is eventueel mogelijk om bij een kleine bestelling, na goed overleg, de bomen zelf op te komen halen. 

Binnen de transportkosten wordt puur de levering op één locatie gerekend. Het uitrijden van de bomen op een evenemententerrein is eventueel mogelijk na overleg, waarbij de organisatie moet zorgen voor de nodige machinerie op locatie om bijvoorbeeld bomen op een podium te plaatsen. 

VERZORGING & UITSTRALING

Alle bomen worden bezorgd inclusief een bak óf met rietafwerking en worden daarnaast geleverd met voldoende water voor ten minste 3 dagen. Mocht je de bomen langer dan 3 dagen huren, dan zullen er afspraken gemaakt worden met betrekking tot de verzorging van de bomen. Voor een huur binnen de 3 dagen betekent dit dat er geen verzorging nodig is. Op een evenement kan het voorkomen dat bezoekers de bakken aan gaan zien als prullenbak of asbak, om deze reden wordt er boomschors in de bak geplaatst om vernieling tegen te gaan.